Autorijles rijschool Tomic

TOMIC rijschool is het adres voor autorijles in ’t Gooi en Almere om vlot en goed je rijbewijs te halen. Wij geven rijles aan leerlingen die in Almere, Huizen, Naarden, Bussum, Laren, Eemnes en Blaricum wonen. We komen je iedere les thuis ophalen.

Ons hoge slagingsprecentage staat garant voor een goede rijopleiding. Naast losse autorijlessen kun je bij onze rijschool ook een compact rijopleiding volgen of een spoedopleiding. Tevens zijn wij gespecialiseerd het geven van rijles aan cursisten met faalangst, AD(H)D of autisme.

Tomic Autorijschool
Tomic Autorijschool

Start je rijopleiding met een proefles

Soms weet je niet helemaal zeker bij welke rijschool je wilt gaan lessen. We raden je dan aan om te beginnen met een proefles. Tijdens je proefles kijken we samen wat voor rijopleiding wilt volgen en of deze ook geschikt is voor je.

Ook kun je tijdens je proefles kennismaken met je instructeur. Zo heb je een eerste indruk gekregen van de manier waarop wij lesgeven. Op deze manier kunnen we je altijd een rijopleiding aanbieden die speciaal voor jou op maat gemaakt is.

Kies daarna welke vorm van rijopleiding je wilt volgen

Er zijn drie manieren om rijles te nemen:

  1. je wilt rustig aan doen en neemt één of twee uur rijles per week (losse lessen)
  2. je wilt je rijles halen in één of twee maanden (compactopleiding)
  3. je kiest voor een spoedopleiding. Deze is mogelijk vanaf 10 dagen.
Tomic Autorijschool
Tomic Autorijschool

Begin op tijd met het leren van je theorie

Door op tijd te beginnen met het leren van je theorie voorkom je dat je rijopleiding vertraging oploopt. Voor het leren van de theorie hebben wij een online theoriecursus. Dat is makkelijk studeren op de tijden die jou het beste uitkomen!

De theorie wordt eerst uitgelegd en daarna ga je (ook weer online) theorie examens oefenen. Op deze manier ben je maximaal voorbereid op het CBR theorie examen.

Keuze tussen schakel of automaat rijles

Voor degenen die graag de controle willen hebben over het schakelen en genieten van de traditionele rijervaring, bieden wij schakelrijlessen aan met ervaren instructeurs die je begeleiden bij het beheersen van het schakelen, koppelen en meer.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer ontspannen rijervaring, bieden wij automaatrijlessen aan. Hierbij ligt de focus op het begrijpen van de verkeersregels en het ontwikkelen van de juiste rijvaardigheden zonder je zorgen te maken over schakelen.

Ongeacht je keuze, we zijn er om je te ondersteunen op je reis naar het behalen van je rijbewijs. Bij autorijschool Tomic draait het allemaal om jou en het creëren van een rijervaring die bij jou past. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die we bieden voor schakel- en automaatrijlessen.

Contact

Autorijschool Tomic

0625050134

b.tomic1@hotmail.com

Volg ons op social media