2toDrive, rijles vanaf 16,5 jaar

Als 17 jarige heb je nu de kans om je rijbewijs te halen! Door 2toDrive kun je al eerder beginnen rijlessen, namelijk vanaf 16 ½ jaar. Vanaf de dag dat je 17 bent geworden kun je rijexamen doen.

Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag alleen de weg op onder begeleiding van de door jou zelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen. Hoe cool is dat? Was jij op de ingangsdatum 1 nov. 2011 al 17 jaar? Dan mag je wel beginnen met lessen volgen maar vanaf je 18e praktijkexamen afleggen.

Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen. De uitslag is anderhalf jaar geldig! Zie ook www.2todrive.nl Klik hier

Tomic Autorijschool
Tomic Autorijschool

In het kort

  • Vanaf je 16 ½ jaar mag je gaan rijlessen;
  • Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen;
  • Heb je je rijbewijs gehaald?
  • Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach;
  • Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

Rijvaardigheidstraining:

RVT-1 geeft een tweetal rijvaardigheidstrainingen waaronder Rijvaardigheidstraining 1 (RVT-1). Uniek aan de RVT-1 is dat de training ook door deelnemers te volgen is die nog bezig zijn met hun rijopleiding. Je hoeft dus nog niet in het bezit te zijn van een rijbewijs! Voorwaarde is wel dat je voertuigbeheersing hebt. Uiteraard is deze Rijvaardigheidstraining ook geschikt voor deelnemers die al in het bezig zijn van een rijbewijs! Direct inschrijven. De kosten voor de training bedragen €52,50 per persoon. Kandidaten met een rijbewijs zijn ook van harte welkom.

 

 

Contact

Autorijschool Tomic

0625050134

b.tomic1@hotmail.com

Volg ons op social media